Acasă CHECK-IN Castelul Corvinilor, preferatul lui The Kinder Knight pe Youtube

Castelul Corvinilor, preferatul lui The Kinder Knight pe Youtube

0
Castelul Corvinilor, preferatul lui The Kinder Knight pe Youtube
The Kinder Knigh   realizează pe canalul personal de pe Youtube tutoriale de construcție medievală, mari și mici, replici fidele, de la karturi cu vagon, la hanuri ale caselor și castele mari, prezentând construirea lumii cu tradiție.
Toate materialele video includ utilizarea modulului Minecraft (conquest reforged) căutând să inspire și să motiveze orice pasionat de minecraft medieval cu câteva sfaturi și trucuri pe care le-a învățat pe parcurs în călătoria lui prin acest fenomen, pe care îl numim Minecraft.
 
 
Pentru The Kinder Knight, Castelul Corvinilor, despre care are doar cuvinte la superlativ, a fost o nouă provocare în care a trebuit cu meticulozitate și răbdare să urmeze un proiect arhitectural foarte complex, iar rezultatul „construcției” este cu adevărat unul spectaculos, chiar dacă a fost și unul „dureros” așa cum avea să recunoască pe clipul de mai jos și asta din cauza zecilor de ore petrecute în fața calculatorului.
 
Pentru el, Castelul de la Hunedoara a reprezentat dintotdeauna o mare provocare în minecraft și recunoaște că este cea mai grandioasă „lucrare” pe care a făcut-o și de care este mândru. Construcția i-a luat nu mai puțin de 48 de ore de muncă asiduă, dar satisfacția realizării machetei, face tot jocul!
 
Castelul Corvinilor este preferatul lui!
 
Vizionarea time lapse-ului construirii castelului  ne face și pe noi să declarăm la fel asemenea privitorilor lui, că #TheKinderKnight is „a true master builder kinder knight”! 

Sursa: Realitatea de Hunedoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.